Persoonlijke coaching waarin wij mensen begeleiding met levensvraagstukken. Deze vraagstukken kunnen zich binnen alle vlakken van het leven afspelen, zoals relaties, gezondheid en vrije tijd. 

In de eerste levensjaren leer je veel over het leven. Je maakt kennis met verschillende thema's, zoals je welkom voelen op de wereld, mogen zijn wie je bent en jezelf vrijuit neerzetten in de wereld. Door invloeden van buitenaf, levensomstandigheden en/of sfeer in je familie word je hierin soms ontkent of tekortgedaan. Je kinderlijke behoeften botsen met de realiteit. Als kind bouw je een overlevingsstrategie op om jezelf te beschermen, waarbij je jouw expressie blokkeert. Juist die overlevingsstrategie die jou als kind beschermde, gaat jou als volwassene belemmeren. Je voelt dat de dingen niet meer lukken. Je loopt vast.

Inzicht in mijn energiegevers, energievreters en persoonlijke werkstijl.
— Paul

Middels persoonlijke coaching verkrijg je inzichten in de onderliggende patronen van jouw denken en gedrag. Ook kan het een houvast bieden bij het (her)vinden van een levensdoel en jou begeleiden in het maken van passende keuzes. 

Een persoonlijke coach werkt met verschillende methodes. Iedereen is uniek. Hierop zal de begeleiding worden afgestemd. Voor welke begeleidingsvorm dan ook wordt gekozen; inzicht geven in de onderliggende patronen staat hier centraal, zodat er ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling en jij weer dichter bij jezelf kunt komen. 

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met één van onze coaches.