Collectief

Onze samenwerking is gericht op elkaar ondersteunen, naar elkaar doorverwijzen, kennis delen en kennis vermeerderen. Wij houden up-to-date aansluiting met ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, spelen in op veranderende HRA-vraagstukken en ondersteunen bij persoonlijke uitdagingen.

We zijn inspirerend, vernieuwend en onderscheidend. HRA staat voor Human Resource Awareness. Bewust kiezen wij voor deze benadering. Onze inzet is erop gericht om talenten in beweging te brengen, bewustzijn te bevorderen en tenslotte open en transparante communicatie te stimuleren.

Interesse om je bij ons collectief aan te sluiten? Neem dan contact met ons op.


Rob Alberigs

loopbaancoach, re-integratiebegeleider,
assessor, samenwerker
rob.alberigs@reflekthra.nl
+31 (0)6 25 02 37 90 

'Niet omdat het moeilijk is, durven wij niet. Maar omdat wij niet durven, is het moeilijk.'
Seneca 

Op het moment dat wij elkaar ontmoeten is er waarschijnlijk een behoefte aanwezig om te veranderen. Maar hoe doe je dat?

Als coach heb ik veel ervaring met persoonlijke coaching, werk gerelateerde coaching en management coaching.  Ik ben gelicenseerd assessor voor vraagstukken op het gebied van persoonlijkheid, talenten, loopbaanverkenning en competenties. Ik werk met jongeren, volwassenen, teams en management. Begeleiden bij het opstarten van een eigen onderneming behoort ook tot mijn ervaring. Mijn begeleiding is altijd maatwerk.

 

Leonie Schellekens

loopbaancoach, re-integratiebegeleider, jobcoach, assessor, samenwerker
leonie.schellekens@reflekthra.nl
+31 (0)6 22 98 61 46 

'Door je te ont-doen van alle moeten, ont-moet je jezelf.'

Middels individuele begeleiding en ondersteuning bied ik kandidaten die op zoek zijn naar een andere baan een persoonlijk en op maat gemaakt traject. Vanuit mijn overtuiging dat er voor iedereen een passende werkplek is ga ik samen met jou op zoek naar waar je talenten liggen en hoe we die samen kunnen borgen in een duurzame werkomgeving.

Inspelen op wat jij nodig hebt en dat omzetten naar daadkrachtige ondersteuning met als doel het vergroten van je zelfredzaamheid en bewustwording van je eigen verantwoordelijkheid. Ik vind het tevens van belang om ook werkgevers te enthousiasmeren en te adviseren in de omgang met kandidaten met een eventuele beperking. Voor mij betekent dit werken in een driehoek waarin iedereen belangrijk is en samen maak je de driehoek sluitend. 

 

Anouk Sonnemans-Zonnevijlle

loopbaancoach, balanscoach, leerkrachtcoach, trainer, samenwerker
anouk.sonnemans@reflekthra.nl
+31 (0)6 27 15 31 99 

'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'
P.L.

Een positieve mindset en vertrouwen op jezelf; die twee zaken zorgen ervoor dat je goed kunt functioneren. Dat is niet altijd voor iedereen eenvoudig, maar is wel te leren. Ik heb zelf leren vertrouwen op mijn gevoel en gebruik dit ook in de coaching. Ik ben in staat om goed te luisteren en observeren, kritische vragen te stellen en zonder oordeel iemand een spiegel voor te houden. Daarbij stuur ik op een blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag en geloof ik in de veranderingsmogelijkheden van de mens. Mijn eigen loopbaan kenmerkt zich door het volgen van mijn hart, daardoor heb ik ervoor gezorgd dat ik mijn werk met plezier, passie én vanuit professionaliteit kan doen.

En dát gun ik iedereen!

 

Mirna brekalo

ervaringsdeskundige, loopbaancoach, re-integratiedeskundige, maatschappelijk werker
mirna.brekalo@reflekthra.nl
+31 (0)6 41 68 49 05

“Er is zoveel moois dat je kunt ontdekken. Geluk begint bij de ontdekkingsreis naar jezelf.”

Soms kom je in een fase van het leven terecht die vraagt om verandering. Op de oorzaken en omstandigheden hiervan heb je meestal geen invloed. Wel op het creëren van je nieuwe geluk door het onderzoeken en ontdekken van nieuwe paden of kansen die je weer in een passende balans kunnen brengen.

De ontdekkingsreis is niet altijd voor de hand liggend en het lukt soms niet om dit zelf vorm te geven. Misschien komt dit doordat je afhankelijk bent van anderen. Misschien weet je nog niet goed welke keuzes je hierin zelf kunt maken.

Bij de ontdekkingsreis naar jezelf, je eigen kracht, nieuwe kansen, zowel op persoonlijk als professioneel gebied, kan ik je als mens, ervaringsdeskundige en coach ondersteunen.

Coaching is voor mij een wisselwerking tussen twee partijen waarbij vertrouwen, openheid en motivatie vereist zijn. Bij coaching vind ik het belangrijk dat er ruimte is om jezelf te zijn, dicht bij jezelf te komen/blijven en op zoek te gaan naar eigen kracht. Dit versterken en gebruiken in het creëren van nieuwe perspectieven. Op ieders eigen tempo.