← Terug naar artikelen

Leestips van Reflekt HRA 

Bij Reflekt HRA lezen we heel graag boeken. Deze boeken zijn een bron van motivatie en inspiratie voor ons en vaak ook voor onze cliënten.

Hieronder geven we een aantal boektips. Laat je inspireren...

Het grote sollicitatie werkboek | Aaltje Vincent   Dit boek zit echt boordevol bruikbare, realistische en vooral praktische tips wanneer je net begint met solliciteren.

Het grote sollicitatie werkboek | Aaltje Vincent


Dit boek zit echt boordevol bruikbare, realistische en vooral praktische tips wanneer je net begint met solliciteren.

Niets meer te doen - Durf los te laten en vind je gelukspunt | Christine Carter  In dit makkelijk te lezen boek deelt Christine Carter (wetenschapper in geluk!) diverse onderzoeken, persoonlijke verhalen en praktische, haalbare tips waarmee je een vrolijker, productiever en relaxter mens wordt.

Niets meer te doen - Durf los te laten en vind je gelukspunt | Christine Carter

In dit makkelijk te lezen boek deelt Christine Carter (wetenschapper in geluk!) diverse onderzoeken, persoonlijke verhalen en praktische, haalbare tips waarmee je een vrolijker, productiever en relaxter mens wordt.

Ik kies voor mijn talent | Luk Dewulf   Door te gaan voor waar je echt goed in bent en het ontplooien van je unieke talent, word je steeds waardevoller voor je omgeving en heb je meer succes en plezier in je werk. In onze coaching staat jouw talent centraal, daarom kunnen we ons helemaal vinden in de filosofie van dit boek.

Ik kies voor mijn talent | Luk Dewulf


Door te gaan voor waar je echt goed in bent en het ontplooien van je unieke talent, word je steeds waardevoller voor je omgeving en heb je meer succes en plezier in je werk. In onze coaching staat jouw talent centraal, daarom kunnen we ons helemaal vinden in de filosofie van dit boek.

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap | Stephen R. Covey  Met dit boek wil Stephen Covey je vooral inspireren om zelf de regie te nemen: richting en inhoud geven aan je leven. Dit boek is voor iedereen die daarmee aan de slag wil, ook als je geen leidinggevende bent (wat de titel in eerste instantie doet vermoeden). Laat je inspireren, lees er af en toe eens in en probeer het in je dagelijks leven gerust eens uit!

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap | Stephen R. Covey

Met dit boek wil Stephen Covey je vooral inspireren om zelf de regie te nemen: richting en inhoud geven aan je leven. Dit boek is voor iedereen die daarmee aan de slag wil, ook als je geen leidinggevende bent (wat de titel in eerste instantie doet vermoeden). Laat je inspireren, lees er af en toe eens in en probeer het in je dagelijks leven gerust eens uit!