Waarden

Reflekt HRA wil op een gelijkwaardige manier communiceren met haar omgeving. In onze interne en externe communicatie staat de verbinding met het gedachtegoed van Human Resources Awareness centraal. De professionals van Reflekt HRA gaan hiervoor graag de dialoog aan en staan open voor constructieve input van derden.

 

De professionals van Reflekt HRA voelen zich te allen tijde verantwoordelijk voor het op een  positieve manier uitdragen van het gedachtegoed van Human Resources Awareness. Zij vertellen het verhaal van mogelijkheden in plaats van beperkingen.

 

De professionals van Reflekt HRA handelen vanuit de volgende kernwaarden:

 

Solidariteit

we werken vanuit saamhorigheid en zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar en de ander,  (onder)steunen elkaar en de ander continue in onze persoonlijke en collectieve ontwikkeling en werkwijze en interne en externe contacten met (potentiële) opdrachtgevers. We vertrouwen in elkaars kracht, kennis en ervaring.

 

Samenwerking

onze oprechte en onvoorwaardelijke samenwerking is een voorwaarde om zowel intern als extern succesvol te kunnen zijn voor onszelf en dus ook voor de ander (individu en collectief).

 

Deskundig

we ontwikkelen gezamenlijk een inhoudelijk gedachtegoed/kennis/werkwijze en delen dit zowel intern als extern. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. We maken kwaliteit (dus onszelf) zichtbaar en meetbaar.

 

Innovatief

we anticiperen continue op veranderende thema’s en behoeften binnen de markt/maatschappij vanuit onze eigen kracht en visie. We ontwikkelen indien relevant aanvullende en/of nieuwe dienstverlening of gaan hiervoor een samenwerking aan.

 

Resultaatgericht

we inventariseren vooraf de behoeften van onze (individuele) opdrachtgevers en zetten in op het realiseren van een zichtbaar en duurzaam resultaat (ontwikkeling/verandering).

 

Ondernemend

ondernemend zijn is een kernkwaliteit van de professionals van Reflekt HRA.

 

Herkenbaar

we zijn herkenbaar als collectief en als individueel lid van het collectief.


BEZOEKADRESSEN

Weert 13

6222 PG MAASTRICHT

 

Schepersweg 3

6049 CV HERTEN

 

Heuvel 6 - 6A

5664 HK GELDROP

POSTADRES

Postbus 4230

6202 BW MAASTRICHT

Social Media

www.facebook.com/reflekthra

OVERIGE (CONTACT)GEGEVENS

T +31 (0)43 - 365 51 55

F +31 (0)43 - 367 20 58

 

info@reflekthra.nl

www.reflekthra.nl

 

KvK nummer 59160837

BTW nr. NL853345685B01