Rob Alberigs

loopbaancoach, re-integratiebegeleider, teamcoach, assessor, samenwerker

rob.alberigs@reflekthra.nl

+31 (0)6 25 02 37 90

 

'Niet omdat het moeilijk is, durven wij niet. Maar omdat wij niet durven, is het moeilijk.'

Seneca

 

Op het moment dat wij elkaar ontmoeten is er waarschijnlijk een behoefte aanwezig om te veranderen. Maar hoe doe je dat?

Als coach heb ik veel ervaring met persoonlijke coaching, werk gerelateerde coaching, teamcoaching en management coaching.  In ben gelicenseerd assessor voor vraagstukken op het gebied van persoonlijkheid, talenten, loopbaanverkenning en competenties. Ik werk met jongeren, volwassenen, teams en management. Begeleiden bij het opstarten van een eigen onderneming behoort ook tot mijn ervaring. Mijn begeleiding is altijd maatwerk.


Leonie Schellekens

loopbaancoach, re-integratiebegeleider,

jobcoach, assessor, samenwerker
leonie.schellekens@reflekthra.nl

+31 (0)6 22 98 61 46

 

'Door je te ont-doen van alle moeten, ont-moet je jezelf.'

 

Middels individuele begeleiding en ondersteuning bied ik kandidaten die op zoek zijn naar een andere baan een persoonlijk en op maat gemaakt traject. Vanuit mijn overtuiging dat er voor iedereen een passende werkplek is ga ik samen met jou op zoek naar waar je talenten liggen en hoe we die samen kunnen borgen in een duurzame werkomgeving.

Inspelen op wat jij nodig hebt en dat omzetten naar daadkrachtige ondersteuning met als doel het vergroten van je zelfredzaamheid en bewustwording van je eigen verantwoordelijkheid. Ik vind het tevens van belang om ook werkgevers te enthousiasmeren en te adviseren in de omgang met kandidaten met een eventuele beperking. Voor mij betekent dit werken in een driehoek waarin iedereen belangrijk is en samen maak je de driehoek sluitend. 


Anouk Sonnemans-Zonnevijlle

loopbaancoach, balanscoach,

leerkrachtcoach, trainer, samenwerker
anouk.sonnemans@reflekthra.nl

+31 (0)6 27 15 31 99

 

'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'

P.L.

 

Een positieve mindset en vertrouwen op jezelf; die twee zaken zorgen ervoor dat je goed kunt functioneren. Dat is niet altijd voor iedereen eenvoudig, maar is wel te leren. Ik heb zelf leren vertrouwen op mijn gevoel en gebruik dit ook in de coaching. Ik ben in staat om goed te luisteren en observeren, kritische vragen te stellen en zonder oordeel iemand een spiegel voor te houden. Daarbij stuur ik op een blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag en geloof ik in de veranderingsmogelijkheden van de mens. Mijn eigen loopbaan kenmerkt zich door het volgen van mijn hart, daardoor heb ik ervoor gezorgd dat ik mijn werk met plezier, passie én vanuit professionaliteit kan doen.

 

En dát gun ik iedereen!


BEZOEKADRESSEN

Weert 13

6222 PG MAASTRICHT

 

Schepersweg 3

6049 CV HERTEN

 

Heuvel 6 - 6A

5664 HK GELDROP

POSTADRES

Postbus 4230

6202 BW MAASTRICHT

Social Media

www.facebook.com/reflekthra

OVERIGE (CONTACT)GEGEVENS

T +31 (0)43 - 365 51 55

F +31 (0)43 - 367 20 58

 

info@reflekthra.nl

www.reflekthra.nl

 

KvK nummer 59160837

BTW nr. NL853345685B01