Collectief

Reflekt HRA is een ondernemerscoöperatie.

Reflekt HRA is een ondernemerscoöperatie.

 

Onze samenwerking is gericht op elkaar ondersteunen, naar elkaar doorverwijzen, kennis delen en kennis vermeerderen. Wij houden up-to-date aansluiting met ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, spelen in op veranderende HRA-vraagstukken en ondersteunen bij persoonlijke uitdagingen.

 

 

We zijn inspirerend, vernieuwend en onderscheidend. HRA staat voor Human Resource Awareness. Bewust kiezen wij voor een nieuwe benadering. Onze inzet is erop gericht om talenten in beweging te brengen, bewustzijn te bevorderen en tenslotte open en transparante communicatie te stimuleren.


Missie

Onze missie is mensen in hun kracht zetten.

Wij geloven dat mensen die in hun kracht staan zelf richting geven aan hun eigen toekomst. Zij zijn zich bewust van hun eigen talenten, handelen vanuit persoonlijk leiderschap en nemen hun verantwoordelijkheid. Dit draagt bij aan persoonlijk welzijn en een juiste balans tussen werk en privé. Individuele en collectieve talenten versterken elkaar door het aangaan van projectmatige en duurzame verbindingen. 


Visie

Onze visie is mensen inspireren en organisaties bewust maken van hun Human Resources.

Wij zien, erkennen en accepteren mensen en organisaties zoals ze zijn. Dit legt een goede basis voor wederzijds vertrouwen. Samen onderzoeken we waar verandering en ontwikkeling wenselijk en mogelijk is. Door analyse en reflectie versterken wij de bewustwording (Human Resources Awareness) van eigen talenten, persoonlijkheid en ambitie. Deze inzichten dragen bij om verder richting te bepalen.


BEZOEKADRESSEN

Weert 13

6222 PG MAASTRICHT

 

Schepersweg 3

6049 CV HERTEN

 

Heuvel 6 - 6A

5664 HK GELDROP

POSTADRES

Postbus 4230

6202 BW MAASTRICHT

Social Media

www.facebook.com/reflekthra

OVERIGE (CONTACT)GEGEVENS

T +31 (0)43 - 365 51 55

F +31 (0)43 - 367 20 58

 

info@reflekthra.nl

www.reflekthra.nl

 

KvK nummer 59160837

BTW nr. NL853345685B01