Collectief

Reflekt HRA is een ondernemerscoöperatie.

Reflekt HRA is een ondernemerscoöperatie.

 

Onze samenwerking is gericht op elkaar ondersteunen, naar elkaar doorverwijzen, kennis delen en kennis vermeerderen. Wij houden up-to-date aansluiting met ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, spelen in op veranderende HRA-vraagstukken en ondersteunen bij persoonlijke uitdagingen.

 

 

We zijn inspirerend, vernieuwend en onderscheidend. HRA staat voor Human Resource Awareness. Bewust kiezen wij voor een nieuwe benadering. Onze inzet is erop gericht om talenten in beweging te brengen, bewustzijn te bevorderen en tenslotte open en transparante communicatie te stimuleren.


Missie

Onze missie is mensen in hun kracht zetten.

Wij geloven dat mensen die in hun kracht staan creatieve en participatieve medewerkers zijn. Zij handelen vanuit persoonlijk ondernemerschap met verantwoordelijkheidszin voor hun organisatie. Medewerkers met een professionele houding - vrij van oordelen - versterken spontaan de organische groepsdynamieken.


Visie

Onze visie is mensen inspireren en organisaties bewust maken van hun Human Resources.

Wij inspireren mensen en organisaties om bewust met hun human resources om te gaan. Wij spreken mensen aan op hun talenten, ondersteunen hen om in hun kracht te gaan staan en inspireren hen om vanuit persoonlijk ondernemerschap te handelen. Organisaties helpen wij hiervoor de randvoorwaarden te creëren. Dit doen we oplossings- en toekomstgericht.


BEZOEKADRESSEN

Weert 13

6222 PG MAASTRICHT

 

Schepersweg 3

6049 CV HERTEN

 

Heuvel 6 - 6A

5664 HK GELDROP

POSTADRES

Postbus 4230

6202 BW MAASTRICHT

Social Media

www.facebook.com/reflekthra

OVERIGE (CONTACT)GEGEVENS

T +31 (0)43 - 365 51 55

F +31 (0)43 - 367 20 58

 

info@reflekthra.nl

www.reflekthra.nl

 

KvK nummer 59160837

BTW nr. NL853345685B01