Rob Alberigs

loopbaancoach, re-integratiebegeleider, teamcoach, assessor, samenwerker

rob.alberigs@reflekthra.nl

 

'Niet omdat het moeilijk is, durven wij niet. Maar omdat wij niet durven, is het moeilijk.'

Seneca

 

Op het moment dat wij elkaar ontmoeten is er waarschijnlijk een behoefte aanwezig om te veranderen. Maar hoe doe je dat?

Als coach heb ik veel ervaring met persoonlijke coaching, werk gerelateerde coaching, teamcoaching en management coaching.  In ben gelicenseerd assessor voor vraagstukken op het gebied van persoonlijkheid, talenten, loopbaanverkenning en competenties. Ik werk met jongeren, volwassenen, teams en management. Begeleiden bij het opstarten van een eigen onderneming behoort ook tot mijn ervaring. Mijn begeleiding is altijd maatwerk.


Leonie Schellekens

loopbaancoach, re-integratiebegeleider,

jobcoach, assessor, samenwerker
leonie.schellekens@reflekthra.nl

 

'Door je te ont-doen van alle moeten, ont-moet je jezelf'

 

Middels individuele begeleiding en ondersteuning bied ik kandidaten die op zoek zijn naar een andere baan een persoonlijk en op maat gemaakt traject. Vanuit mijn overtuiging dat er voor iedereen een passende werkplek is ga ik samen met jou op zoek naar waar je talenten liggen en hoe we die samen kunnen borgen in een duurzame werkomgeving.

Inspelen op wat jij nodig hebt en dat omzetten naar daadkrachtige ondersteuning met als doel het vergroten van je zelfredzaamheid en bewustwording van je eigen verantwoordelijkheid. Ik vind het tevens van belang om ook werkgevers te enthousiasmeren en te adviseren in de omgang met kandidaten met een eventuele beperking. Voor mij betekent dit werken in een driehoek waarin iedereen belangrijk is en samen maak je de driehoek sluitend. 


BEZOEKADRESSEN

Weert 13

6222 PG MAASTRICHT

 

Schepersweg 3

6049 CV HERTEN

 

Heuvel 6 - 6A

5664 HK GELDROP

POSTADRES

Postbus 4230

6202 BW MAASTRICHT

Social Media

www.facebook.com/reflekthra

OVERIGE (CONTACT)GEGEVENS

T +31 (0)43 - 365 51 55

F +31 (0)43 - 367 20 58

 

info@reflekthra.nl

www.reflekthra.nl

 

KvK nummer 59160837

BTW nr. NL853345685B01