Volwassenen

Vrouw in gesprek met haar coach

Samen met mijn medewerker ben ik tot de conclusie gekomen, dat de huidige functie niet meer passend is. Zou een loopbaanoriëntatie uitkomst kunnen bieden?

 

Helaas is één van mijn medewerkers langdurig ziek. Re-integratie in de eigen organisatie is niet meer mogelijk. Kunnen jullie haar in het kader van Spoor-2 ondersteunen in het onderzoeken van andere mogelijkheden?

 

Onze organisatie moet helaas krimpen. We willen graag outplacement aanbieden. Kunnen jullie hierover contact met ons opnemen?

 

In verband met een volgende carrièrestap willen wij bij één van onze teamleiders via een assessment laten onderzoeken welke vaardigheden mogelijk om verdere ontwikkeling vragen. Graag willen wij jullie expertise hiervoor inzetten.


Man in gesprek met zijn coach

Ik ben werkzaam bij het UWV en één van mijn cliënten komt in aanmerking voor een IRO. Naar wie kan ik hem/haar doorsturen?

 

Eén van mijn medewerkers is regelmatig afwezig wegens ziekte. Ik wil graag onderzoeken hoe wij hem als werkgever beter kunnen ondersteunen om verdere uitval te voorkomen. Kunnen jullie ons hierbij ondersteunen?

 

Kunnen we vanuit de beschikbare transitievergoeding voor één van onze medewerkers een maatwerktraject inkopen?

 

Allemaal vragen die bij u als werkgever/ werknemer kunnen ontstaan. Wij gaan samen met uw medewerker/ klant op zoek naar een voor hem of haar passend aanbod. Hoe? Daarvoor verwijzen wij u graag naar Cliënten – volwassenen


BEZOEKADRESSEN

Weert 13

6222 PG MAASTRICHT

 

Schepersweg 3

6049 CV HERTEN

 

Heuvel 6 - 6A

5664 HK GELDROP

POSTADRES

Postbus 4230

6202 BW MAASTRICHT

Social Media

www.facebook.com/reflekthra

OVERIGE (CONTACT)GEGEVENS

T +31 (0)43 - 365 51 55

F +31 (0)43 - 367 20 58

 

info@reflekthra.nl

www.reflekthra.nl

 

KvK nummer 59160837

BTW nr. NL853345685B01