VideoInspiratie


Blog

Verdriet is een verwerkwoord

 

Soms zijn er momenten in je persoonlijk leven waarin er verdriet is. Dit kan veroorzaakt worden door het verlies van een dierbare, fysieke en/of mentale klachten, problemen op je werk of het verliezen van werk. Een natuurlijke reactie is vaak om de ander niet te laten zien hoezeer je geraakt bent door dit alles.

Hoe zag de toekomst er vroeger eigenlijk uit?

Als kind droom je over later. Wat je wil worden. Waar je dan bent. Allerlei beroepen en vragen komen voorbij in je fantasie. Als je eenmaal in later bent aangekomen, blijken veel dingen toch anders gelopen.


Preventieve coaching

Iedereen reageert anders op veranderingen in de werkomgeving en de functie inhoud. Bij overbelasting of mentale spanning ligt ziekteverzuim op de loer. Lees de veelvoorkomende gedachten van werknemers en wat u als organisatie kunt doen. 

Vertrouwen

Als jong kind groeien we op in een omgeving waarin we onvoorwaardelijk vertrouwen op de ander.Naarmate we ouder worden wordt de invloed van anderen groter. Vragen als Wie ben ik? Wie mag ik zijn? Wie wil ik zijn? Wie moet ik zijn? maken steeds meer onderdeel uit van onze eigen gedachten. In onze blogpost geven we een aantal tips om hiermee om te gaan.


De 4 leestips van Reflekt HRA

Stephen Covey - De zeven eigenschappen voor succes in je leven.

Bij Reflekt HRA lezen we heel graag boeken. Deze boeken zijn een bron van motivatie en inspiratie voor ons en vaak ook voor onze cliënten.

Hieronder geven we vier boektips. Laat je inspireren...

Hoe bereik je de optimale prestatie?

Optimale prestaties bereiken is niet altijd gemakkelijk. Hoe functioneer je optimaal in je werk? Hoe kun je in de sport jezelf steeds verbeteren? Hoe bereik je optimale prestaties in je studie? Daar is veel voor nodig. Motivatie, gedrevenheid en concentratie spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol in het bereiken van de optimale prestatie. Het is niet eenvoudig, maar je kunt jezelf er wel in trainen.


BEZOEKADRESSEN

Weert 13

6222 PG MAASTRICHT

 

Schepersweg 3

6049 CV HERTEN

 

Heuvel 6 - 6A

5664 HK GELDROP

POSTADRES

Postbus 4230

6202 BW MAASTRICHT

Social Media

www.facebook.com/reflekthra

OVERIGE (CONTACT)GEGEVENS

T +31 (0)43 - 365 51 55

F +31 (0)43 - 367 20 58

 

info@reflekthra.nl

www.reflekthra.nl

 

KvK nummer 59160837

BTW nr. NL853345685B01