"Werkfit maken" en "Naar werk" (UWV)

Reflekt HRA beschikt over een eigen toegangsovereenkomst van het UWV

Re-integratie

Je hebt op dit moment geen betaalde baan maar wil graag weer aan het werk. Je ontvangt een ziektewet uitkering en wil de stap zetten naar een baan die bij je past. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw talenten en passende mogelijkheden. We onderzoeken de kansen hiervoor binnen de actuele arbeidsmarkt. We versterken je in arbeidsmarktcommunicatie en het aangaan van netwerkgesprekken.

 

Onze inzet is erop gericht op het vergroten van je zelfredzaamheid en je zo zelfstandig mogelijk te maken in het zoeken naar, vinden en accepteren van een passende baan. De individuele begeleiding van de Reflekt HRA coaches werkt zeer efficiënt en stelt ons in staat om jou optimaal en persoonlijk te ondersteunen.

 

Reflekt HRA beschikt over een eigen toegangsovereenkomst van het UWV. Wij voeren re-integratietrajecten uit voor het UWV in de regio's Limburg en Brabant.

 

Onze activiteiten binnen “Werkfit maken” zijn gericht op het versterken van werknemersvaardigheden, vergroten van persoonlijke effectiviteit en het in beeld brengen van je positie op de arbeidsmarkt.

 

Onze activiteiten binnen het traject “Naar werk” zijn gericht op persoonlijke presentatie (o.a. CV en brief), social media, netwerken, jobhunten en dus op het daadwerkelijk vinden van een nieuwe passende baan.

 

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem dan contact op met één van onze re-integratiebegeleiders.


BEZOEKADRESSEN

Weert 13

6222 PG MAASTRICHT

 

Schepersweg 3

6049 CV HERTEN

 

Heuvel 6 - 6A

5664 HK GELDROP

POSTADRES

Postbus 4230

6202 BW MAASTRICHT

Social Media

www.facebook.com/reflekthra

OVERIGE (CONTACT)GEGEVENS

T +31 (0)43 - 365 51 55

F +31 (0)43 - 367 20 58

 

info@reflekthra.nl

www.reflekthra.nl

 

KvK nummer 59160837

BTW nr. NL853345685B01